Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cum arată prima soţie a lui Gică Hagi! Motivul incredibil pentru care a divorţat de ea

Cum arată prima soţie a lui Gică Hagi! Motivul incredibil pentru care a divorţat de ea

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Gică Hagi are o familie frumoasă, alături de soţia lui, Marilena, şi cei doi copii ai lor. Puţini sunt însă cei care ştiu că fostul internaţional a mai fost căsătorit o dată, în urmă cu 27 de ani şi a divorţat destul de greu. Şi asta din cauza motivului pe care l-a invocat în cererea de divorţ.

Mai precis, în 15 iulie 1990, Gică Hagi s-a căsătorit cu Lena Celnicu, o tânără machidoancă. Erau născuţi în aceeaşi zi şi în aceeeaşi lună, dragostea lor părea desprinsă din basme. Cei doi soţi nu s-au înţeles, s-au distanţat şi, după doar câteva luni de mariaj, Hagi a depus cererea de divorţ la Tribunalul Constanţa.

Hagi a scris în cerere că soţia lui a întârziat cu pâinea la masă şi ar fi pus miere în cafea în loc de zahăr. Acţiunea a fost respinsă de magistraţi, însă Gică a mutat procesul la Bucureşti. Fără câştig de cauză, Hagi a luat tribunalele la rând, pe cel din Oradea, din Braşov şi, în final, din nou Bucureşti, unde a şi reuşit să divorţeze.

Fosta soţie s-a ales cu suma de 300.000 de dolari de pe urma divorţului şi şi-a refăcut viaţa destul de târziu, prin 2004. Hagi nu a stat prea mult singur, ci s-a căsătorit cu actuala nevastă în 1995. Sursa: cancan.ro


ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani