Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cu ce se ocupă Anisia Gafton după ce a fost dată afară de la Antena 1

Cu ce se ocupă Anisia Gafton după ce a fost dată afară de la Antena 1

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Coprezentatoarea emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena 1 a fost pusă pe făraș! Acum, Anisia Gafton s-a reorientat rapid spre marea ei iubire, stand up comedy!

Un an şi jumătate a rezistat Anisia Gafton la „Extra Night Show”, în rolul de coprezentatoare a lui Dan Capatos. Fosta concurentă de la „Românii au talent” şi actriţă de stand-up comedy, blondina a făcut eforturi mari să se acomodeze în echipă, dar noul sezon al emisiunii a început fără ea.

Anisia nu este singura care a plecat de la emisiune. Dj Silviu Andrei şi-a anunţat retragerea pe conturile de socializare. Spre desobire de el, Anisia nu a scos vreun cuvânt, preferând să-i lase pe telespectatori să constate singuri că nu mai apare pe canapea alături de Bordea.

Frumoasa blondă și-a găsit repede muncă. Ea s-a reîntors la o iubire mai veche, pasiunea pentru stand up comedy. Anisia a început să aibă spectacole acum prin toată țara. Ea face echipă cu Serghei, un alt comediant foarte apreciat din această zonă.

Locul Anisiei Gafton a rămas liber
Dan Capatos a fost cel care a anunțat plecările din show. El le-a mulțumit colaboratorilor și lui Dj. Silviu Andrei, care a plecat după șase ani, fiind înlocuit de un alt Dj, de talie internațională.

„Viaţa este plină de neprevăzut şi de noi începuturi. De data aceasta pentru Vika Jigulina, care debutează în tv. Ea a mai avut carieră în radio şi nu mai vorbim de cariera ei artistică. Probabil, pentru că am comandat o canapea extrem de lungă, va avea şi Bordea un coleg pe parcursul acestui sezon, care să lucreze alături de noi. Este o dorinţă a noastră ca echipa să fie formată tot din patru persoane. Aceasta este o promisiune pe care o fac de la început… că echipa se va mări cu cel puţin un membru”, a spus Dan Capatos în emisiune. Sursa: cancan.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani