Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cine este mostenitoarea imperiului de peste 1 miliard de euro al familiei „Dedeman”! Când va prelua afacerea - FOTO

Cine este mostenitoarea imperiului de peste 1 miliard de euro al familiei „Dedeman”! Când va prelua afacerea - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Karina este fiica lui Adrian Paval, principalul actionar al companiei Dedeman. Cel mai bogat roman este Ion Tiriac, cu o avere estimata la 1,7-1,8 miliarde de euro, conform „Top 300 Capital”, acesta fiind urmat in clasament de fratii Dragos si Adrian Paval, proprietarii Dedeman, care sunt creditati cu 1,1-1,2 miliarde de euro.

Dragos, care este principalul actionar al companiei, este de profesie matematician, iar afacerea si-a inceput-o cu bani imprumutati de la soacra sa, cu o Dacie break, si cu 10.000 de marci, pe care fratele sau ii castigase, cumparand marfa de la rusii care veneau in bazarurile din Iasi si vanzand-o in targuri cu profit dublu.

El are trei copii, iar fiica sa cea mare, Karina, va prelua afacerea familiei. „Am un contract cu ea, prin care mi-a promis ca dupa studii se intoarce acasa. E un contract scris, sa stiti”, spunea afaceristul pentru romaniabreakingnews.ro. Karina a facut colegiul in Elvetia, apoi a inceput studiile superioare in Anglia, la celebra Universitate Cambridge. Ea s-a acomodat repede la Londra, mai ales ca are o relatie cu un baiat din Romania care studiaza Dreptul. Pe langa iesirile cu prietenii in celebra metropola, cei doi sunt pasionati de calatoriile in locuri exotice. Dupa ce va termina studiile, frumoasa Karina se va intoarce in tara, pentru a se ocupa de afacerea familiei, aflata in plina expansiune. Sursa: wowbiz.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani