Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cine este adevăratul Bobiţă din „Las Fierbinţi” - FOTO

Cine este adevăratul Bobiţă din „Las Fierbinţi” - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Dacă vrei să te simţi ca-n filme, nu trebuie decât să ajungi în localitatea Fierbinţi, acolo unde se filmează celebrul serial ”Las Fierbinţi”. Adorabilul bar al lui Bobiţă există cu adevărat şi este funcţional de 10 ani! Reporterii Click! au stat de vorbă cu ”adevăratul Bobiţă”, proprietar al celui mai cunoscut bar din România.

Marţi la prânz, după un drum de aproape o oră, am ajuns în Fierbinţi, locul unde se filmează celebrul serial de la Pro TV care va ajunge în toamnă la sezonul 14. O maşină descărca decorurile serialului, semn că vor începe în curând filmările. Deocamdată, e vacanţă.

Câţiva localnici făceau grătar, alţii făceau poze, iar pe patron l-am găsit în interiorul barului, dând cu mătura. În atmosfera serialului intri rapid, mai ales că din interior se aud piesele lui Mihai Mărgineanu, interpretul lui Ardiles.

Facem cunoştinţă cu Cristian Sauciuc, de 55 de ani, care e adevăratul proprietar al barului din “Las Fierbinţi”. „Am barul ăsta de 10 ani şi înainte se numea «La Neamţu», că aşa îmi spune lumea pe aici. Stau în Bucureşti, dar am şi o casă aici. Am auzit că cei de la Pro TV căutau să facă un serial în care să arate cum e adevărata viaţă de la ţară, nu cea pe care o arătau cei din Vacanţa Mare, care au dus prostia prea departe.

„Duminica e pelerinaj ca la Arsenie Boca”
Producătorii au căutat un loc în jurul Bucureştiului, cam la 50 km departare şi l-au găsit în Fierbinţi. M-am încadrat, le-a plăcut locaţia, zona şi m-au luat pe mine. Au bătut palma şi am făcut celebru localul. Duminica e pelerinaj ca la Arsenie Boca pe aici. Nici nu mai au unde să tragă maşinile... Vin aici, mai beau o bere, un suc, iar duminica se mai fac şi grătare, în timpul săptămânii mai rar”, ne-a povestit patronul. Găseşti la bar şi ceva de ronţăit, şi ceva de băut, să te răcoreşti. Preţuri normale: 5 lei o Cola, 7 lei o bere. Lângă bere merg şi nişte seminţe, alune sau chipsuri, dar parcă tot mai bine merge încă o bere!

Echipa de la Pro TV e prezentă „la datorie” câte două luni primăvara şi două toamna. Se filmează, şi atunci regulile sunt altele. ”De 7 ani, m-am obişnuit: închidem barul când au de lucru, altfel le strică oamenii ziua de filmare”, ne-a povestit proprietarul, care spune că e mulţumit de colaborare. Sauciuc are o casă cu etaj în spatele barului, unde s-au şi filmat mai multe scene din serial. „Am o fetiţă, iar în camera ei s-au filmat scenele cu camera Gianinei (Anca Dumitra). În serial casa mea e, de fapt, casa ei, iar Bobiţă (Mihai Bobonete) şi Dorel (Mihai Raiţ) au şi ei camerele lor, tot la mine în casă. Sunt multe locaţii aici în sat, vizavi e lacul unde au filmat multe scene, însă acum e secat. Unii dintre cei din sat au zis că-i fac de ruşine, însă eu le-am spus că aşa s-a pus Fierbinţi pe harta ţării!. Şi sunt mândru”, ne-a mai spus adevăratul Bobiţă.

Primul episod al serialului a fost difuzat pe 1 martie 2012 la Pro TV şi i-a cucerit imediat pe telespectatori. În toamna aceasta, serialul ajunge la sezonul 14, iar întâmplările ”fierbinţenilor” sunt tot mai haioase de la un sezon la altul. Regizorul Dragoş Buliga, scenaristul Mimi Brănescu şi actorii Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Mihai Raiţ, Leonid Doni, Mihai Mărgineanu, Anca Dumitra sau Ecaterina Ladin au reuşit să facă din acest serial un fenomen, care înregistrează audienţe record. Sursa: click.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani