Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Chef Cătălin Scărlătescu a făcut furori cu noua siluetă într-un club de fițe de pe Litoral

Chef Cătălin Scărlătescu a făcut furori cu noua siluetă într-un club de fițe de pe Litoral

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Cătălin Scărlăescu a schimbat alimentația și odată cu ea măsurile la haine! Bucătarul, care până nu demult nu putea să stea departe de preparatele delicioase care îi ies din mâini, a ajuns să fie tras prin inel. Sâmbătă a atras multe priviri într-un club de fițe din Mamaia. Îmbrăcat în jeanși și tricou, cheful a fost de nerecunoscut, ba unii i-au spus chiar că arată mai tânăr de când a slăbit.

Chef Cătălin Scărlătescu (44 de ani) ajuns cunoscut după emisiunile în care a apărut, fie la Pro TV, fie la Antena 1, alături de Chef Sorin Bontea şi Chef Florin Dumitrescu, dar acum pare o altă persoană după ce a slăbit 30 de kilograme. Avea 123 de kilograme și toate valorile analizelor de sânge o luaseră razna. Când s-a decis să se apuce de slăbit, s-a ținut de treabă. A renunțat la carne și alcool, la fel de ușor cum în trecut a spus "stop" fumatului.

„Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri și nu am băut alcool. Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete. Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să țină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesități, așa că nu e bine să ținem diete de capul nostru", povestea el pentru Click!

Sâmbătă (15 iulie) cu doar câteva zile înainte de aniversarea de 45 de ani, chef Scărlătescu a ciocnit un pahar în compania unor prieteni, iar noul lui look a mirat pe toată lumea. Bucătarul a îmbrăcat fără probleme o pereche de jeanși și un tricou fără să-și mai facă griji că hainele "plesnesc" pe el.

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani