Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ce nume a ales Elena Gheorghe pentru fetiţa ei

Ce nume a ales Elena Gheorghe pentru fetiţa ei

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Elena Gheorghe a rămas cu zâmbetul pe chip de săptămâna trecută de când a devenit mămică pentru a doua oară şi ne putem imagina fericirea din ochii ei.

Artista s-a externat miercuri (19 iulie) de la maternitatea privată la care a născut şi a uimit pe toată lumea cu silueta pe care o afişează după naştere. Cântăreaţa a făcut furori într-o rochie scurtă, cu imprimeu şi cine nu a ştiut că a fost însărcinată, ar fi putut să jure că nu a purtat un copil în burtică.

La ieșirea din spital, Elena a povestit cum a decurs opereţia de cezariană la care a fost supusă mai devreme decât era programat şi a dat detalii despre numele pe care îl va purta fetiţa.

„Cea mică ne-a luat prin surpindere, a venit cu 10 zile mai devreme. Am venit la un consult, nu m-am gândit că voi naște pe 15. Doctorul mi-a spus bancuri în timpul operației. Când am văzut-o prima oară, am plâns. Cinci ani de zile am fost doar mamă de băiat. Când îi este foame trezește tot spitalul. Nicholas a ținut-o de mână și a spus: Mami, e cea mai frumoasă surioară din lume", a spus artista. Deşi acasă totul este pus la punct de Cornel Ene, soţul vedetei, botezul nu a fost încă planificat în familia Elenei. "O să-i spunem Bebelinda până la botez. O să-i mai căutăm un nume. O să o cheme Nicole. A ales Nicholas (n.r. băieţelul de 5 ani al vedetei) de când era în burtică", a mai spus Elena Gheorghe.

Artista a mărturisit că pe perioada sarcinii s-a îngrăşat doar 6 kilograme, aşadar este de înţeles acum de ce corpul ei nu a suferit modificări.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani