Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Câți bani a făcut Adelina Pestrițu de pe urma botezului fiicei sale

Câți bani a făcut Adelina Pestrițu de pe urma botezului fiicei sale

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Adelina Pestrițu și-a creștinat fetița sâmbătă, 10 noiembrie, iar după evenimentul de la biserică, alături de familie și apropiații ei, s-au strâns la o petrecere cu fast. Zenaida Maria, fiica Adelinei și a lui Virgil Șteblea s-a bucurat de o zi pe care părinții i-au pregătit-o cu mare atenție.

Adelina Pestrițu a avut mai mult de 200 de invitați la botezul fiicei sale, persoane mondene și familiile celor doi. Fosta prezentatoare tv și-a dorit foarte mult să devină mamă, iar de curând, ea și-a îndeplinit cel mai mare vis. Zenaida Maria i-a adus foarte multă bucurie în viață.

Câți bani a strâns Adelina Pestrițu la botez
Mulți s-au întrebat câși bani ar fi făcut Adelina Pestrițu după botezul Zenaidei Maria. Cu siguranță, nu foarte mulți s-au gândit că suma s-ar ridica la mii de euro, însă așa a fost. Potrivit wowbiz.ro, Adelina Pestriți a strâns în jur de 50.000 de euro după botezul fiicei sale.

Meniul, scaunele din aur și tacâmurile pe care ei le-au avut la petrecere, au ridicat cele mai mari standearde pentru toate vedetele. Astfel că, ei au reușit să-i organizeze Zenaidei cea mai frumoasă petrecere, ca o mulțumire pentru faptul că a apărut în familia lor.

Ce ținute a purtat Adelina Pestrițu la botez
Adelina Pestrițu a ales să poarte alb la botezul fiicei sale, Zenaida Maria, pentru biserică, iar apoi a schimbat ținuta.

„Am ales să port alb, pentru că este o zi cu mare însemnătate, iar albul emană puritate. De la bun început am știut că-mi doresc o ținută decentă, cu pantalon, sacou și pălărie. Pălăria mi se pare că este elementul surpriză în acest outfit și care îl completează perfect. Îmi plac detaliile fine, tocmai pentru asta, am rugat-o pe Andreea de la Mmarquise să-mi croiască mânecile cu acel detaliu la umeri. Am mers pe linii drepte, fără decolteuri sau picioare goale la vedere. Respect faptul că merg într-o biserică unde o vom boteza pe fetița noastră, iar ținuta trebuie să fie una corespunzătoare din toate punctele de vedere”, a scris Adelina Pestrițu pe blog.

Cum a decurs petrecerea de după creștinare
„Ne-am dorit că totul să fie de poveste. Echipa cu care am lucrat a înțeles perfect asta și a integrat toate dorințele noastre în elementele de decor floral și nu numai, comandate din America, special pentru petrecerea micuței noastre. S-a lucrat mai bine de două luni la tematică și decorațiuni”, a mărturisit bruneta. Sursa: click.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani