Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Incident grav la Brăila! O mașină a intrat în plin în oameni. Șoferul a înjunghiat un bărbat

Incident grav la Brăila! O mașină a intrat în plin în oameni. Șoferul a înjunghiat un bărbat

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Incident grav la Brăila Mall după ce un individ a intrat cu mașina în mulțime. Autoritățile au fost puse în alertă, după ce un individ a intrat cu mașina în ușile de acces de la Carrefour Vărsătura. Unele surse susțin că individul s-ar fi certat cu un alt bărbat la Cazasu, l-ar fi înjunghiat, i-ar fi furat mașina și ar fi gonit spre Carrefour, cu gândul de a face rău oamenilor nevinovați. 

IPJ Brăila: „Un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătura cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta pe raza localității Cazasu. Ulterior acesta s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului, unde a intrat în niște pietoni, și-a continuat deplasarea în parcarea de la mall, unde a intrat într-un grup de persoane. Acesta a fost reținut”.

Tânărul de 20 de ani din Brăila, care a fost reţinut după ce a înjunghiat un bărbat, a strigat mai multe cuvinte de amenințare în timp ce era imobilizat la pământ. „Trebuie să curgă sânge în țara asta!” - a spus bărbatul, care era foarte agitat. „Ai să plângi!” a mai spus acesta, în timp ce era înconjurat de mai multe persoane.

O persoană a povestit pentru publicația Obiectiv Brăila cum tânărul a încercat de 3 ori să intre în incinta hipermarketului, însă stâlpii de beton de la intrare i-au încurcat planul care ar fi dus, poate, la moartea unor oameni nevinovați. Conform sursei citate, doi bărbați de la o terasă din apropiere au sărit pe individ, au scos cheile din contactul mașinii acestuia și l-au imobilizat până la sosirea echipajelor de poliție, protejându-l totodată de furia martorilor.

Potrivit IPJ Brăila, un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătură cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta în localitatea Cazasu. Ulterior, tânărul s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului Brăila unde a intrat în nişte pietoni, şi-a continuat deplasarea până în parcarea de la mall-ul din oraş, unde a intrat într-un grup de persoane.

Bilanțul victimelor în urma atacului din Brăila a ajuns la zece, potrivit surselor din poliție. Între cei zece răniți sunt și doi minori, de 11 și 13 ani, care au suferit leziuni ușoare. Șapte persoane au fost rănite la mall, doi pietoni pe centura municipiului Brăila, iar o persoană a fost înjunghiată înainte.

Răniții sunt în afara oricărui pericol, dar au politraumatisme survenite în urma accidentului rutier. Persoana înjunghiată a fost dusă în sala de operații, potrivit obiectivbr.ro. Un tânăr de 20 de ani din Brăila a fost reţinut după ce a înjunghiat un bărbat, apoi a demarat în trombă la volanul unei maşini şi a intrat în două grupuri de pietoni, fiind rănite în total zece persoane, între care doi copii. Agresorul nu a fost rănit. El are permis de conducere din luna februarie, însă se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Sursa: stirileprotv.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani