Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cătălin Scărlătescu, mărturisiri sincere despre momentul când va deveni tată. „Mă ia panica”

Cătălin Scărlătescu, mărturisiri sincere despre momentul când va deveni tată. „Mă ia panica”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz, însă nu pare să se grăbească spre pasul cel mare. Celebrul chef a vorbit despre planurile lui și despre momentul în care va deveni tată.

„Sunt un tip simplu, simplu e bun și nu se demodează. Pentru mine nu e greu, televiziunea nu m-a cocoțat, nu merg pe stradă nu știu cum. Eu îmi permit tot felul de chestii de mic, datorită faptului că am muncit ca un nebun, am câștigat bani mulți din bucătărie. Când m-am întors în România aveam un salariu consistent. Nu pot să-mi permit să-mi iau o barcă, poate peste 12-15 ani de muncă o să-mi iau ceva micuț. Dacă barca e mare, încap mai multe femei. Ba da, și copii. O să apară și ai mei, dacă tot vă doriți așa tare. E clar că la un moment dat dacă se va întâmpla, eu o să fiu plecat. Nu m-aș vedea tată 100%, poate din ăla cu normă mică. Dacă începe un copil să tușească mă ia panica”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.

Recent, Chef Cătălin Scărlătescu a mărturisit că își dorește foarte mult să devină tată. „Anul acesta este anul meu, îmi doresc foarte mult un copil. Şi sigur o să fac şi asta, anul acesta sigur o să se întâmple”, a declarat la începutul lunii martie, chef Cătălin Scărlătescu, pentru emisiunea Stars Matinal, de la Antena Stars. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani