Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cătălin Moroșanu dă de pământ cu Brigitte, după ce a fost eliminată de la Ferma

Cătălin Moroșanu dă de pământ cu Brigitte, după ce a fost eliminată de la Ferma

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Brigitte a fost eliminată din reality show-ul Ferma, care rulează la Pro TV, dar asta nu a întristat pe nimeni. Ba chiar ceilalți concurenți s-au bucurat! Fosta nevastă a lui Ilie Năstase era caracterizată drept o persoană conflictuală.

Brigitte a fost învinsă în duel de Otniela Sandu, fiind, astfel, eliminată. Ea a fost trimisă la duel de fermierul săptămânii, Ioana Filimon, iar vedeta a ales să lupte cu Otniela. Este cunoscut faptul că ele erau rivale şi din cauza lui Florin Pastramă, care s-a declarat îndrăgostit de Otniela la începutul show-ului, iar acum este logodnicul Brigittei, scrie adevărul.ro.

„Eu sunt bucuroasă că am reuşit să nu renunţ la principiile mele şi să nu fiu făţarnică în acest show. Aş vrea să spun că este o despărţire grea, dar pentru mine este o uşurare sufletească. Dacă Florin va vrea să lupte pentru mine, o va face afară“, a declarat Brigitte Năstase.

Dacă luptătorului Cătălin Zmărăndescu i s-a făcut milă de ea, Cătălin Moroşanu a fost exact la polul opus: „Despărţirea de Brigitte nu a însemnat nimic pentru noi, serios. A plecat aşa… să se ducă învârtindu-se. A plecat urât. La cât a muncit ea aici şi la cât a încercat ea să facă, a plecat foarte urât. Şi de vină e doar caracterul ei“.

„Unicul lucru pe care l-am simţit a fost că s-au bucurat că pierd proba, acum nu am mai vrut să mă uit în ochii lor, dar ştiu că sunt fericiţi că plec. Jocul ăsta dezumanizează oamenii, merge pe principiul «dezbină şi cucereşte». În Fermă nu am făcut decât să-mi întăresc credinţa în Dumnezeu şi să mă ataşez de unica persoană care a ajuns la sufletul meu şi care a suferit alături de mine, Florin. Părăsesc competiţia fericită că merg unde mi-e bine, unde sunt oameni care mă iubesc şi care mă apreciază“, a spus Brigitte.

„Nu m-am putut bucura pe cât ar trebui pentru că nu m-a susţinut nimeni şi ştiu că nimeni nu s-a bucurat alături de mine că am rămas“, a fost și mărturisirea Otnielei.

În competiţie au mai rămas doar şapte concurenţi – Ioana Filimon, Otniela Sandu, Diana Belbiţă, Marius Crăciun, Cătălin Zmărăndescu, Cătălin Moroşanu şi Florin Pastramă.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani