Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bomba începutului de an! O vedetă din Antenă va deveni mamă pentru a treia oară - FOTO

Bomba începutului de an! O vedetă din Antenă va deveni mamă pentru a treia oară - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Alina Pușcaș, pe care telespectatorii Antenei 1 o pot vedea în fiecare miercuri, în rolul Silviei Lăzărescu, în serialul “Fructul oprit”, va deveni mamă pentru a treia oară. Bucuria este foarte mare pentru ea și soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, chiar dacă sarcina i-a luat ușor pe nepregătite.

„Am fost surprinși, pentru că foloseam contraceptive și, totuși, s-a întâmplat să rămân însărcinată. Noi aveam de gând să renunțăm la pastile prin martie sau aprilie, dar iată că Providența a dorit altceva și a grăbit cu câteva luni de zile minunea”, spune prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva”.

„E o sarcină care nu seamănă absolut deloc cu celelalte două. Din a doua lună mi-a fost exagerat de rău și nu știam ce se întâmplă cu mine, pentru că până în cea de-a opta săptămână de sarcină nu mi-a ieșit niciun test pozitiv lucru care, la acel moment, mă ducea cu gândul la vreo problemă medicală gravă căci, cum spuneam, nu aveam niciun motiv să cred că sunt însărcinată. Așadar, mi-a fost foarte rău și chiar și în prezent îmi este zilnic rău, dar parcă de la o săptămână la alta tot mai puțin. Stările de somnolență sunt la ordinea zilei, o foame de lup de necontrolată, dureri musculare abdominale. Partea bună este că toate testele au ieșit perfecte, așa că nu am motive de îngrijorare de vreun fel”, spune Alina, aflată acum în cea de-a 15-a săptămână de sarcină.

Soțul o răsfață cu tot ceea ce ea își dorește. „El a fost absolut înnebunit de veste. Mai ales în primele două săptămâni din momentul în care am aflat, cred că-mi spunea zilnic, de câteva ori, cât de mult și-a dorit și al treilea copil. Cert e că orice îmi doresc se materializează dar, recunosc, nu sunt pretențioasă sau mofturoasă”, mai spune ea.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au deja doi copii, un băiețel, Alexandru (4 ani), și o fetiță, Melissa (3 ani). Și așteaptă cu nerăbdare să afle dacă le vor dărui acestora un frățior sau o surioară. “Dorința este de a avea un băiețel și, sincer, nu am simțit în vreun fel ceva legat de sexul copilului. Lumea din jur ar spune că sarcinile “mofturoase” ar prevesti o fetiță (râde). Rămâne de văzut”, mai spune Alina.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani