Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Bobonete, Văncică, Diţă şi Rait, megashow de stand-up comedy

Bobonete, Văncică, Diţă şi Rait, megashow de stand-up comedy

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

După succesul de anul trecut, Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Constantin Diţă şi Mihai Rait revin şi în această iarnă pe Scena Sălii Palatului cu un show de excepţie, „La vremuri noi, glume noi!”.

Cei mai iubiţi actori de stand-up comedy din România au pregătit un show care va schimba într-o perspectivă optimistă viaţa a mii de spectatori.

„Am primit din partea publicului atât de multă iubire, încât a trebuit să ne întoarcem la voi şi să vă mai mulţumim cu nişte reprize de râs. Ne dorim să vă scoatem din lumea cenuşie a ştirilor şi a politicii cu un show despre viaţa noastră, în care credem că veţi descoperi şi viaţa voastră. Avem glume pentru toată lumea, atât pentru cei care ne-au mai văzut, cât şi pentru cei care vor veni pentru prima dată. Pe scurt, v-am pregătit un show pe care îl veţi povesti şi nepoţilor, că tot nu au acces în sală!”, au mărturisit aceştia.

Show-ul de standup “La vremuri noi, glume noi!” cu Bobonete, Văncică, Diţă şi Rait are loc la Sala Palatului, pe 17/18 decembrie, de la ora 19.30. Accesul minorilor în sala de spectacol este interzis. Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe vandbilete.ro, salapalatului.ro, bilete.ro, blt.ro, eventim.ro. În funcţie de categorie, acestea se pot achiziţiona la preţul de: 200 lei - VIP, 150 - categoria I, 100 lei - categoria a II-a, 60 lei - categoria a III-a. Sursa: libertatea.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani