Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Aventura cu Pastramă i-ar putea aduce lui Brigitte Năstase excluderea din rândul penticostalilor

Aventura cu Pastramă i-ar putea aduce lui Brigitte Năstase excluderea din rândul penticostalilor

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Faptul că s-a cuplat cu Florin Pastramă după nici două săptămâni de conviețuire în casa emisiunii „Ferma” nu-i miră pe apropiații lui Brigitte Năstase. Conform acestora, fosta soție a lui Ilie Năstase nu este la primul adulter, având astfel de escapade și pe vremea când era soția fostului tenismen.

Cine se uită la „Ferma” a observat că Brigitte Năstase abia dacă lasă din mână Biblia penticostală, susținând mereu că se ghidează în viață după regulile acesteia. Se pare însă că lucrurile nu stau chiar așa. Religia la care a aderat Brigitte interzice concubinajul, așa că, în urmă cu puțină vreme, fosta nevastă a lui Ilie Năstase a făcut un fel de cununie religioasă cu Cornel Oană, devenind astfel o familie în fața lui Dumnezeu. Jurămintele au pălit însă la scurt timp după ce-a intrat în „Ferma” și a dat cu ochii de Florin Pastramă. De zile bune, cei doi se pipăie și se sărută și e clar că au devenit un cuplu.

Ar putea fi exclusă din rândul penticostalilor Pe Brigitte acest comportament o poate costa excluderea din biserică, nu doar despărțirea de logodnic. Era să fie exclusă din rândul penticostalilor și în momentul în care a divorțat de Ilie Năstase, însă a scăpat invocând adulterul soțului, asta după ce a strâns suficiente probe cu care să se prezinte în fața pastorilor penticostali (vă reamintim că în ultimii ani Brigitte a pus detectivi pe urmele lui Ilie Năstase și i-a verificat toate mesajele primite pe telefon și site-urile de socializare). Infidelitate a fost însă de ambele părți; nu doar fostul tenismen a călcat strâmb, ci și Brigitte, lucru pe care, desigur, l-a ascuns de „colegii” de biserică. Apropiați de-ai brunetei susțin că ea l-a înșelat adesea pe Năstase, dar a avut grijă să-și consume relațiile extraconjugale în afara Bucureștiului – fie în orașul natal, Timișoara, fie la malul mării, unde și-a cumpărat un apartament. Din păcate pentru ea, unul dintre amanți, Cătălin Cazacu, a făcut publice fotografiile cu ea dezbrăcată, dând cărțile pe față. Conform acelorași apropiați, Brigitte n-ar fi tocmai greu de „agățat”; de exemplu, Ilie Năstase a luat numărul ei de telefon de la Dan Capatos, a doua zi a sunat-o și… restul e istorie. sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani