Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Andreea Marin, din nou mamă? „Vreau să fie un copil sănătos”

Andreea Marin, din nou mamă? „Vreau să fie un copil sănătos”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Andreea Marin (40 de ani) îşi doreşte din tot sufletul să îi dăruiască un copil soţului ei, Tuncay Ozturk (29 de ani). Vedeta nu este descurajată de faptul că a trecut de o vârstă şi că a întâmpinat probleme în trecut când a venit vorba de sarcini.

„Vreau să mai am un copil, dar asta se va întâmpla doar dacă Dumnezeu îşi doreşte şi El. Când e vorba de aducerea pe lume a unui copil, doar pe El te poţi baza cu adevărat. Rămâne însă un miracol, pentru că ştiinţa n-a rezolvat încă toate problemele din acest punct de vedere. Nu am o preferinţă dacă să fie băiat sau tot fată, ci doar să fie un copil sănătos şi nimic mai mult”, a spus Andreea, pentru ziarulring.ro.

Până atunci, fosta "Zână" a Suprizelor formează o familie fericită cu Tuncay şi fiica ei de opt ani. Andreea a povestit că încearcă să fie mereu un model pentru Violeta şi are grijă să îi impună anumite standarde fetei sale.

„Îmi doresc să fiu un model pentru fiica mea, în sensul că încerc să aleg ce mănânc, fără excese nici într-o direcţie, nici în cealaltă. Însă dacă mi-e într-adevăr poftă de ceva, îmi permit excepţii, dar caut să menţin o moderaţie, o linie de echilibru în tot ceea ce fac. Fac sport şi asta contează, mişcarea înseamnă viaţă şi, nu în ultimul rând, cred că iubirea te menţine tânăr”, a mai completat Andreea. Sursa: ziarero.antena3.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani