Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Andreea Esca, decizie-bomba: se desparte de post! „A venit timpul unor noi provocări”

Andreea Esca, decizie-bomba: se desparte de post! „A venit timpul unor noi provocări”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

După 10 ani în care a deținut poziția de redactor-sef al revistei glossy "The One", Andreea Esca a decis să părăsească această funcție. Vedeta a transmis un mesaj în care își anunță colegii că a decis să accepte noi provocări.

„După o experienţă minunată, de un deceniu, la revista The ONE, a venit timpul unor noi provocări. Este un moment al schimbărilor. Iar eu primesc schimbarea, în egală măsură, cu nostalgie şi bucurie. Nimeni şi nimic nu va şterge succesele şi revoluţiile aventurii The ONE. Şi, mai ales, calitatea oamenilor care le-au făcut posibile. Sunt emoţii valoroase pentru noi proiecte. Vă mulţumesc foarte mult tuturor celor care mi-aţi fost alături şi care mi-aţi făcut viaţa atât de frumoasă. Bună ziua, România! Bună ziua, online!", este mesajul scris de într-un editorial al revistei pe care a condus-o timp de 10 ani, conform paginademedia.ro.

Andreea Esca se identifică cu ProTV, alături de care și-a început cariera la 1 decembrie 1995, printr-un salut rămas celebru, „Bună seara România, Bună seara București, Pro Tv te salută".

Prezentatoarea mai apăruse la SOTI, la începutul anilor '90 și, ca mulți dintre angajații și vedetele ProTV, era o figură necunoscută publicului românesc.

Cariera Andreei Esca și realizările sale sunt impresionante, a fost numită de două ori "Femeia anului", a câștigat de trei ori premiul pentru cel mai bun prezentator din România și a fost declarată cel mai bun om de televiziune. De-a lungul carierei s-a implicat în numeroase campanii de binefacere, este membră a fundației "Renașterea".

Face parte din echipa de reporteri "CNN World Report", astfel, activitatea sa de prezentator tv nu s-a oprit doar pe teritoriul României, Andreea a făcut transmisiuni în direct din Paris, Madrid, Helsinki sau Varșovia.

Este căsătorită cu omul de afaceri Alexandre Eram și are doi copii. Sursa: libertatea.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani