Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Andreea Antonescu a făcut 4 ani de terapie după decesul tatălui său

Andreea Antonescu a făcut 4 ani de terapie după decesul tatălui său

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Andreea Antonescu pare o femeie puternică, pe care nimeni și nimic nu pare să o doboare. Rezultatul firii sale bătăioase din prezent este rezultatul unei îndelungi consilieri psihologice și a lecturilor în care s-a afundat de-a lungul timpului.

Cântăreața a povestit că a reușit să treacă peste cea mai grea perioadă din viața ei cu ajutorul psihologului și a unor cărți recomandate de specialist. Decesul părintelui ei a fost o lovitură cruntă pe care destinul i-a dat-o și care a doborât-o. „Mă mândresc cu o întreagă bibliotecă pe care mi-am creat-o singură, în general sunt cărți de autoeducare. În momentul în care am fost pusă într-o anumită situație în viața mea, pe care am considerat că nu o pot depăși de una singură, e un subiect foarte greu pentru mine, am încercat să cer ajutorul persoanelor de specialitate care mi-au înmânat aceste cărți, cărți care pe mine m-au ajutat ca om, să plec de undeva de jos și să ajung undeva sus, și aici mă refer pur și simplu la sufletul meu, la nimic altceva. Am fost la o terapeută. Era anul 2001, după decesul tatălui meu. Consilierea a durat 4 ani”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Antonescu.

Și-a schimbat modul de a privi lucrurile Artista nu mai merge în prezent la psiholog, dar pune în practică tot ce a învățat la ședințe de terapie.

„Am învățat să pot să mă detașez de probleme, am învățat să pun preț pe lucrurile importante, am învățat să apreciez oamenii din jurul meu, am învățat să le arăt în fiecare secundă ce reprezintă pentru mine și cred că mă descurc. Dar dacă aș simți încă o dată că aș avea nevoie de ajutor, da, fără rușine, pentru că la urma urmei, fiecare e profi în domeniul lui”, a adăugat ea.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani