Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Andra: „Pielea de găină a reapărut și în sezonul 9!”. Cine este concurentul care a emoționat-o pe cântăreață

Andra: „Pielea de găină a reapărut și în sezonul 9!”. Cine este concurentul care a emoționat-o pe cântăreață

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

„Pielea de găină” a Andrei nu lipsește nici din sezonul 9 al competiției ROMÂNII AU TALENT. De altfel, în momentul în care pășește pe cea mai urmărită scenă din România, orice concurent visează să îi cucerească pe cei patru jurați exigenți: să o emoționeze pe Andra, să-l uimească pe Andi, să îl cucerească pe Mihai cu eleganță sau să bifeze toate criteriile lui Florin.

În ediția de vineri seară, revine celebra 'piele de găină'! După ce un concurent o impresionează pe Andra cu vocea sa, aceasta îi va spune: 'Ai o voce extraordinară! Pielea de găină a reapărut și în sezonul 9!'.

La masa juriului, părerile vor fi împărțite în două tabere după un moment de teatru: dacă Florin va fi vizibil deranjat de detaliile la care actorii nu au fost atenți, Andi va încerca să treacă peste și să aprecieze, totuși, talentul acestora, spre nedumerirea colegului de jurizare: 'Vine Angelina Jolie la tine acasă, inițiați un moment de tandrețe și deodată fuge la baie. Ce decizie iei, Andi? Asta e viața, eu atunci când îmi cumpăr un bilet la un spectacol, de asta mă duc în cutia magică, să văd povestea, nu să văd șuruburile.', îi va spune Florin Călinescu lui Andi.

Mihai Petre va fi și el surprins de o concurentă! Deși acrobațiile la înălțime, pe tocuri, nu-i vor plăcea juratului, ea îl va cuceri cu un mic gest pe care îl va face la finalul momentului. 'Ai suflat în microfon? M-ai cucerit cu asta!', va spune Mihai mirat.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani