Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Anda Adam despre Exatlon: „Eram păziţi de oameni cu puşti! E mult mai rău decât se vede la TV”

Anda Adam despre Exatlon: „Eram păziţi de oameni cu puşti! E mult mai rău decât se vede la TV”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Accidentată destul de rău la Exatlon, Anda Adam s-a întors zilele trecute în cârje în România. Cântăreaţa a povestit, luni seara, despre experienţa pe care a trăit-o în Republica Dominicană. Blondina a dezvăluit că este o competiţie foarte grea, mult mai dificilă decât ce se vede pe micul ecran.

Deşi era o concurentă puternică, Anda Adam s-a accidentat la genunchiul la care fusese operată în trecut, iar asta i-a pus capac. Vedeta s-a întors în ţară, unde s-a reunit cu familia ei, dar regretă că nu a putut sta mai mult în competiţia Exatlon. Invitată la Kanal D, ea a povestit despre ceea ce se petrece în spatele camerelor de filmat. Sunt multe detalii pe care telespectatorii nici măcar nu şi le imaginează.

„Această competiţie este extrem de dură şi grea, nu este cum se vede la televizor. Fiecare detaliu contează extrem de tare în competiţia asta. De când m-am întors am auzit foarte multe variante. Este mult mai rău decât se vede la televizor. Noi avem o zonă limitată în care stăm, înconjuraţi de lung gard uriaş şi eram păziţi de oameni cu puşti. Acolo este un platou imens. Mâncam exact ce s-a auzit. La 8 mâncam un orez gol... Erau zile în care nu primeam fructe la prânz, primeam abia după 12 ore masa de seară. Seara aveam orez fiert cu linte sau năut. De dormit chiar acolo am dormit. Ion nu putea să doarmă noaptea, dar nu ne privea. Totul este extrem de strict acolo. Nu avem voie să şti nici măcar cât este ora. Nu aveau voie să ne spună cât este ceasul. Învăţam să citim ceasul după soare!”, a povestit Anda Adam. Sursa: cancan.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani