Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Adela Popescu, despre a doua naștere: „Efectiv mă tăvăleam de durere”

Adela Popescu, despre a doua naștere: „Efectiv mă tăvăleam de durere”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

În urmă cu doar câteva zile, Adela Popescu a dat naștere celui de-al doilea copil al ei, un băiețel. Vedeta TV mai are un fiu cu soțul ei, Radu Vâlcan, pe micul Alexandru.

În ultima sa postare de pe blogul personal, Adela a mărturisit cât de grea a fost a doua naștere.

„Dar să vă explic ce particularitate au avut cele două travalii ale mele. Capul copiilor s-a așezat pe terminațiile nervoase ale coloanei. Astfel, deși monitorul înregistra, să spunem, contracții de 30%, suportabile pentru oricine, eu efectiv mă tăvăleam de durere.

Așadar durerea travaliului venea peste cea de coloană, oferindu-mi chinuri inimaginabile, continue și de neoprit. Pe de o parte ar fi putut să îmi aplice peridurală. Asta ar fi încurcat, însă, foarte tare protocolul pentru cezariană în cazul în care s-ar fi ajuns la asta.

Copilul, după ultimele masuratori era mare, plus că nu cobora în pelvis. (..)

Durerile deja creșteau în intensitate și frecvența contracțiilor era la mai puțin de un minut. Fiecare mișcare de mușchi declanșa un nou val de iad. simțeam o durere uriașă continuă dublată de repetitivitatea contracțiilor.

Știu că la un moment dat nu mai puteam nici să clipesc, buzele mi se uscaseră, gura la fel și tot ce mai puteam face era să ridic un deget prin care semnalizam că sunt în mijlocul unei contracții, deci, să rog să nu mă atingă nimeni.

Mărturisesc că nimic, dar absolut nimic nu mă alina. (..) Am respirat așa cum știam că trebuie să o fac, am plâns, am urlat surd, și cred că dacă mai aveam puterea să scot un sunet acela ar fi fost „curmați-mi durerea cu orice preț”.”

Citiți întreg materialul AICI!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani