Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Momente șocante la un show aerian: Un avion s-a prăbușit peste o șosea aglomerată

Momente șocante la un show aerian: Un avion s-a prăbușit peste o șosea aglomerată

Momentul in care un avion care participa la un show aerian in Shoreham, Marea Britanie, s-a prabusit peste o sosea aglomerata si a luat foc a fost inregistrat de camerele de luat vederi.

In mod miraculos, pilotul a scapat cu viata, insa sapte persoane aflate la sol au murit.

Conform SkyNews, alte doua persoane au fost duse la spital, una in stare grava si cealalta cu rani minore. In total, conform The Telegraph, 15 persoane au fost ranite. Cel putin patru masini au fost de asemenea avariate.

Avionul s-a prabusit peste soseaua A27, care are cate doua benzi pe sens si pe care se mergea bara la bara in acel moment. Soseaua va ramane inchisa pentru mai multe ore.

Aparatul prabusit era din anii '50, un Hawker Hunter. Chiar daca a luat foc la impactul cu solul, pilotul a fost scos in viata dintre fiare si a fost transportat de urgenta la spital, alaturi de mai multi raniti.

Momentul prabusirii a fost surprins absolut intamplator, cel care inregistra dorind sa imortalizeze cascadoriile din aer.

Oamenii au privit ingroziti cum pilotul a pierdut controlul avionului dupa un looping, nemaiputand redresa aparatul.

Este al doilea accident petrecut la un show aviatic in Marea Britanie numai in aceasta luna. In accidentul de pe 1 august, pilotul Kevin Whyman a murit la un festival din Cheshire, a carui gazda era cunoscutul DJ Chris Evans. Sursa: ziare.com.

ZiareBotosani.ro

Alte articole din Botosani