Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Week-endul distracţiei la Uvertura Mall – Ziua Americii şi Ziua Crucii Roşii

Week-endul distracţiei la Uvertura Mall – Ziua Americii şi Ziua Crucii Roşii

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Cei mici sunt aşteptaţi sâmbătă, 4 iulie, şi duminică, 5 iulie, pentru 2 zile pline de evenimente şi multe motive de distracţie.

Culoare şi imaginaţia vor fi în centrul atenţiei pentru că Uvertura Mall oferă sesiuni gratuite de Facepainting între orele 12:00 şi 16:00 atât sâmbătă cât şi duminică. Sesiunea este gratuită pentru toţi copii, se va desfăşura la etajul 3 iar desenul principal, cel mai în vogă din aceea zi, va fi Steagul American.

Sâmbătă, pentru că este Ziua Naţională a Americii, copii vor participa şi la cel mai distractiv atelier de creaţie de steguleţe americane. Acesta se va desfăşura în acelaşi timp cu sesiunea de Facepainting, între orele 12:00 şi 16:00, dar la etajul 4.

Tot sâmbătă avem un eveniment dedicat micuţelor domnişoare care sunt invitate la al doilea Atelier de creaţie haine pentru păpuşi. Atelierul este organizat de către Club Modas iar materiale sunt oferite de atelierul de croitorie Perfect Size situat la demisolul Uvertura Mall. Acesta va începe la ora 11:00 şi se va încheia la ora 15:00, copii sunt invitaţi să vină cu păpuşa preferată pentru a deveni mici designeri.

Pentru cei mai mari am pregătit un eveniment al minţii, un concurs de GO, jocul strategic originar din vechea China care stimulează mintea, competitivitatea dar şi spiritul în echipă. La concurs sunt invitaţi toţi cei care sunt familiari cu jocul dar şi cei care vor să îl înveţe. Acesta are loc la etajul 4 între orele 16:00 şi 18:00.

Pentru că tot în ziua de 4 iulie Crucea Roşie aniversează 133 de la înfiinţare aceştia au decis să facă un eveniment specific, cu lecţii de prim ajutor şi colectă. Acesta va avea loc la etajul 3 între orele 12:00 şi 16:00.

Duminică, cei mici vor avea parte de obişnuita întâlnire cu iubitul Clovn Bobo. Timp de două ore, începând cu ora 12:00, aceştia vor desena, se vor juca, iar apoi vor primi baloane şi dulciuri de la Bobo la scena de la etajul 4.

Apoi sunt aşteptaţi la Facepainting pentru a-şi desena pe faţă eroii preferaţi, flori, fluturaşi şi multe alte modele pe faţă, totul se întâmplă la etajul 3 începând cu ora 12:00.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani