Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Viorica Afrăsînei condusă pe ultimul drum de sute de persoane - FOTO

Viorica Afrăsînei condusă pe ultimul drum de sute de persoane - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

O zi dureroasă s-a așternut astăzi la Botoșani. Viorica Afrăsînei, una dintre personalităţile marcante ale politicii locale, fost deputat, subprefect şi director al Cancelariei Prefectului, a fost condusă astăzi pe ultimul său drum.

În ciuda vremii ploioase, sute de persoane, printre care prietenii, foștii colegi și pur și simplu cei care au cunoscut-o pe Viorica Afrăsînei s-au adunat în curtea bisericii “Sfânta Cuvioasa Parasacheva” să-i aducă un ultim omagiu celei care a luptat pentru binele botoșănenilor, dar care din păcate n-a reușit să învingă în lupta cu o boală necruțătoare care i-a luat viața.

Culoarea doliului s-a așternut în sufletele celor prezenți la ceremonia de înmormântare, oamenii și cerul au plâns dispariția din această lumea a unui om deosebit și apreciat de cei din jur. La înmormântare a fost prezentă și garda militară de onoare care a condus-o pe Viorica Afrăsînei pe ultimul drum cu onoruri militare.

Viorica Afrăsînei a fost deputat în perioada 1992-2004, subprefect în perioada 2009-2010, iar din mai 2010 până în toamna acestui an a ocupat funcţia de director al Cancelariei Prefectului. Fostul demnitar era căsătorit şi avea doi copii. Dumnezeu să o odihnească în pace! Sursa: Monitorul de Botoșani

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani