Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Urban Serv: Botoşani – oraş curat!

Urban Serv: Botoşani – oraş curat!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Eforturile societăţii noastre şi implicarea populaţiei în a menţine curăţenia în municipiul capitală de judeţ, soldate cu rezultate vizibile, sunt răsplătite prin declaraţiile de apreciere venite din partea oaspeţilor municipiului Botoşani.

Atunci când laudele vin din partea unor persoane publice (ambasadori, politicieni, oameni de afaceri, slujitori ai sportului etc.) ele sunt cu atât mai onorante pentru cei care au grijă de curăţenia oraşului şi pentru locuitorii lui. Recenta declaraţie a antrenorului echipei de fotbal Concordia Chiajna, Ionuţ CHIRILĂ, plăcut impresionat de oraşul Botoşani, completează tabloul acestor aprecieri : “când am intrat în oraş am fost impresionat de curăţenie, de oameni, de cum sunt aşezările, am intrat în oraş parcă eram în Elveţia, cu vilele alea pe stânga şi pe dreapta.”, răsplăteşte aceste eforturi comune.

Botoşaniul s-a clasat în mod constant, în ultimii ani, printre primele oraşe din ţară în ceea ce priveşte competiţiile organizate de către diverse organizaţii nonguvernamentale, pe teme ecologice, privind curăţenia şi colectarea separată a deşeurilor. Societatea URBAN SERV S.A. a iniţiat în acest an o amplă actiune de curăţenie, antrenând în mod interactiv o bună parte a cetăţenilor municipiului.

„Societatea URBAN SERV a sprijinit toate acţiunile municipalităţii şi ale organizaţiilor nongvernamentale în ceea ce priveşte curăţenia oraşului. Şi în acest an ne-am clasat, la nivel naţional, pe locuri fruntaşe la aceste acţiuni. Sloganul prinde contur, cel puţin la noi, la Botoşani. Cetăţenii municipiului nostru ştiu că sumele pe care le plătesc pentru serviciile de salubrizare efectuate de către societatea noastră, se regăsesc în ceea ce facem noi, zi de zi, în munca noastră. Aprecierile vizitatorilor care trec prin oraşul nostru , întăresc conceptul < împreună pentru un oraş curat>, concept care dovedeşte că putem fi unul dintre oraşele în care munca prestată de către societatea de salubrizare, cu utilajele şi angajaţii săi, completată cu aportul cetăţenilor, este încununată de succes. Mulţumim locuitorilor municipiului Botoşani pentru sprijinul dat în menţinerea unui oraş curat", a declarat Simion DRELCIUC, director general al societăţii.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani