Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un grup de tineri au protestat duminică în Piaţa Revoluţiei din Botoşani

Un grup de tineri au protestat duminică în Piaţa Revoluţiei din Botoşani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un grup de tineri a protestat, duminică după-amiază, în Piaţa Revoluţiei din municipiul Botoşani protestul fiind unul autorizat. Prin acţiunea lor, tinerii au vrut să îşi manifeste nemulţumirea faţă de actuala clasă politică şi speră ca şi alţii să le urmeze gestul de a ieşi în stradă.

Protestatarii au afişat şi un banner pe care au scris: „Clasa politică, gaşcă penală de hoţi, trădători de ţară, ne vor vinde pe toţi” şi au adus şi o listă cu întreprinderile care s-au închis, la Botoşani.

„Suntem nişte români nemulţumiţi care am stat prea mult şi am întârziat mult prea mult să ieşim în stradă pentru a ne cere dreptate, din ‘89 încoace. Acest protest este îndreptat împotriva întregii clase politice româneşti de după Revoluţie care nu a făcut decât să vândă ţara şi pe noi, implicit. Dacă ar fi să ne adunăm toţi românii care sunt nemulţumiţi în ţara asta cred că ne-am strânge câteva milioane bune. Am stat prea mult şi am întârziat, aşa ne place nouă, cuţitul la os. Nu avem nicio aşteptare referitor la politicieni pentru că ce am avut în ultimii ani s-a făcut scrum. Aşteptările sunt legate de românii adevăraţi care vor să facă ceva. Ideea este să trezim cât mai multă lume care în momentul de faţă e într-o stare de letargie şi aşteaptă să ne vândă la bucată şi să terminăm cu ţara asta”, a spus Ionuţ Bogdan Cărăuşu, unul dintre protestatari.

Tinerii au obţinut autorizaţie de protest pentru trei ore, în zonă fiind şi jandarmi şi angajaţi ai ISU. Sursa: stiri.botosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani