Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tragic! Șase copii au rămas fără tată, după ce a fost răpus de caniculă!

Tragic! Șase copii au rămas fără tată, după ce a fost răpus de caniculă!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Familia din Blândești care în urmă cu aproape două luni a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu este lovită de un nou necaz. Capul familiei, Constantin B., în vârstă de 42 de ani, a murit după ce, cel mai probabil, a suferit un infarct din cauza caniculei.

Bărbatul era văcar la Blândești și toată ziua umbla cu animalele pe câmp, încercând astfel să strângă bani pentru a-și reface casa mistuită de flăcări din joaca unuia dintre copii. La fel s-a întâmplat și joi. Chiar dacă afară erau cu mult peste 30 de grade, bărbatul a mers cu vitele pe imaș cum făcea în fiecare zi.

După ce a umblat mai multe ore prin soare, le-a spus colegilor că se simte rău și vrea să se așeze la umbră. Nu a mai avut însă putere să ajungă într-un loc ferit de soare și s-a prăbușit la pământ. Cei care l-au văzut au sunat imediat la 112, iar cadrele medicale sosite la fața locului au început manevrele de resuscitare, dar din păcate Constantin Bulboacă nu a mai putut fi salvat.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat de Medicina Legală iar în urma efectuării necropsiei se va stabili cauza decesului. Pe lângă necazul pe care l-a avut cu casa, bărbatul avea în ultima perioadă probleme tot mai mari și cu soția, căreia îi place să bea. În ziua în care bărbatul a murit, aceasta era internată la Psihiatrie.

„El era văcar la Blândești și în ultima perioadă a avut niște probleme în familie cu soția, a fost plecată pe la spital. Cred că el s-a supărat tare, s-a expus și la soare. Am vorbit cu fratele lui și se va ocupa de înmormântare, vom da și noi un ajutor", ne-a spus Eugen Ciobanu, primarul comunei Blândești. Constantin Bulboacă avea șase copii cu vârste cuprinse între 2 și 19 ani. După ce casa le-a luat foc, minorii au fost luați de Protecția Copilului.

Tatăl îi iubea foarte mult și mergea mereu să îi viziteze, gândindu-se mereu la ziua în care ii va avea din nou aproape. Cel mai probabil aceștia vor rămâne și după moartea tatălui în sistemul de protecție a copilului, dat fiind că mama are probleme cu alcoolul. Cunoscuții spun că acum câțiva ani când familia locuia la Cheleș, Sulița, erau o familie de gospodari dar de când s-au mutat la Talpa, alături de părinții soției lui Constantin Bulboacă, consumatori de băuturi alcoolice, au început să apară problemele.

Femeia de 39 de ani s-a preocupat mai mult de pahar decât de casă și copii. De altfel, în ziua în care casa le-a luat foc, aceasta era plecată în sat la băut, abia ținându-se pe picioare când a ajuns acasă.

Sursa: stiribotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani