Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tragedie la o fermă din județul Botoșani. Paznicul a fost omorât în bătaie!

Tragedie la o fermă din județul Botoșani. Paznicul a fost omorât în bătaie!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un bărbat în vârstă de 66 de ani a avut parte de un sfârșit cumplit după ce a fost ștrangulat. Nenorocirea s-a petrecut vineri noapte, la o fermă din Stăuceni, acolo unde victima lucra ca paznic. Se pare că, în urma unui conflict cu un alt bărbat, între cei doi a izbucnit o bătaie. Agresorul a sărit peste victimă și pur și simplu a strâns-o de gât până a sufocat-o, după care a luat-o la sănătoasa. Cu ultimele puteri, bărbatul a sunat la proprietar, acesta sosind imediat la fermă, unde l-a găsit pe paznic în stare gravă.

Victima a fost transportată de către acesta la Unitatea de Primire Urgențe Botoșani, medicii constatând că, pe lângă faptul că a fost ștrangulat, pacientul prezenta și traumatisme la nivelul capului, dar și fracturi costale. Bărbatul a fost internat, dar starea acestuia s-a agravat, a intrat în stop cardio-respirator de două ori, fiind resuscitat de către medici și readus la viață, însă nu pentru mult timp, pentru că inima i s-a oprit definitiv.

Polițiștii au deschis o anchetă, în prezent desfășurându-se acțiuni pentru identificarea agresorului. Sursa: stiri.botosani.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani