Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Spitalul Județean a scos la concurs trei posturi de director. Vezi detalii!

Spitalul Județean a scos la concurs trei posturi de director. Vezi detalii!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Trei posturi de director au fost scoase la concurs de Spitalul Judeţean „Mavromati". Este vorba despre posturile de: director îngrijiri, director medical şi director financiar-contabil.

Concursul pentru director medical va avea loc în data de 5 martie, iar concurenții la acest post ar  trebui să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profil medicină, sunt confirmați ca medic specialist sau primar și au cel puțin 2 ani vechime ca medic specialist.

Pentru ocuparea postului de director de îngrijiri, concursul va avea loc ân data de 12 martie 2014, iar concurenții trebuie să fie absolvenți de învățământ postliceal sanitar, cu diplomă de absolvire, absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în profil medicină, sunt aistenți medicali principali și au cel puțin 2 ani de vechime în acest post.

Concursul pentru cel de-al treilea post, de director financiar-contabil va avea loc în data de 19 martie, concurenții pentru acest post trebuind să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată cu diplomă de licență sau echivalentă în profil economic și să aibă cel puțin 2 ani de vechime în specialitatea studiilor.

În prezent, postul de director medical este ocupat de medicul Mihaela Miler, director de îngrijiri este Ioan Asaftei, iar postul de director financiar-contabil este ocupat de Gheorghe Damian.

Concursul constă într-o probă scrisă de verificare a cunoştinţelor din legislaţia specifică postului, un interviu de selecţie şi susţinerea unui proiect pe o temă din domeniul de activitate al postului.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani