ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Prima victimă de la Cornișa! Un bărbat în vârstă de 42 de ani s-a înecat după ce a sărit într-o piscină

Prima victimă de la Cornișa! Un bărbat în vârstă de 42 de ani s-a înecat după ce a sărit într-o piscină

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe, continuă manevrele de resuscitare.
Continuă eforturile medicilor de a-l salva pe bărbatul scos din piscina de la Cornișa, acesta fiind transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Mavromati Botoșani.

Sute de oameni au asistat la incidentul petrecut astăzi la piscina exterioară din parcul de agrement. Cei doi salvamari care îl observaseră pe bărbat sărind de la trambulină, în zona în care apa de la piscină este cea mai adâncă, de aproximativ 5 metri adâncime, au sărit în bazin imediat ce au văzut că acesta nu mai iese la suprafață.

La fața locului a fost solicitat un echipaj medical de Terapie Intensivă Mobilă, fiind începute imediat manevrele de resuscitare.

După zeci de minute, bărbatul a fost transportat la UPU, manevrele de resuscitare continuând în ambulanță.

Administratorii parcului de agremenent au căutat date de identificare pentru a contacta rudele, astfel ieșind la iveală că bărbatul, în vârstă de 42 de ani, nu este din Botoșani. În schimb, au spus rudele, era un bun înotător și în tinerețe chiar activase ca salvamar.

În acest moment se ia în calcul un posibil stop cardiac pe care bărbatul să-l fi suferit în momentul în care a sărit în apă, pe fondul căldurii excesive de afară, termometrul arătând în acest moment o temperatură de 31 de grade Celsius, scrie botoșăneanul.ro.

Administratorii Parcului de agrement Cornișa urmează să studieze înregistrările de pe camerele de supraveghere, pentru a vedea clar ce s-a întâmplat la piscină.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani