Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Prima ninsoare serioasă din această iarnă a creat probleme șoferilor în județul Botoșani - FOTO

Prima ninsoare serioasă din această iarnă a creat probleme șoferilor în județul Botoșani - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Circulația se desfășoară în condiții de iarnă pe toate drumurile județene și naționale din județul Botoșani după prima ninsoare serioasă. Zeci de utilaje intervin pentru păstrarea drumurilor în condiții optime de circulație.

Totuși, au existat numeroase probleme în după amiaza zilei de 2 decembrie 2019. Circulația a fost îngreunată pe drumul Dorohoi - Darabani, pe raza localității Lișna, unde un tir cu cauciucuri de vară nu mai putea înainta într-o rampă, spre Darabani, ocupând banda de urcare. Pe drumul Botoșani - Săveni circulația a fost îngreunată, în special în rampe, din cauza mașinilor care nu sunt echipate corespunzător pentru iarnă, cu anvelope potrivite. 

Un nou accident s-a produs în Zona industrială a municipiului Botoșani, unde un autoturism Volkwagen a intrat într-un tramvai care circula pe linia 101. Accidentul a avut loc din cauza vitezei neadaptate a autoturismului care circula pe Calea Națională. Tânărul de doar 19 ani aflat la volan a frânat brusc, însă mașina a intrat în derapaj, a intrat pe contrasens și a lovit tramvaiul care cobora dinspre Cătămărăști Deal către centru.

Totodată, o mașină a ieșit de pe carosabil și s-a oprit în șanțul de pe marginea drumului. Accidentul s-a petrecut pe drumul Dorohoi – Botoșani, pe raza localității Leorda, în apropierea trecerii la nivel cu calea ferată.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani