Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
PNL Botoșani oferă câte o tabletă pentru fiecare din elevii descalificați la concursul organizat de Primăria Botoșani

PNL Botoșani oferă câte o tabletă pentru fiecare din elevii descalificați la concursul organizat de Primăria Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Organizația Județeană a PNL Botoșani dorește să facă o bucurie elevilor care au fost descalificați din start înainte de desfășurarea propriu-zisă a concursului organizat de către reprezentanții Primăriei Municipiului Botoșani, pe motiv că nu au domiciliul pe raza municipiului Botoșani.

Considerăm că nu este corect față de acei copii, care s-au pregătit și au sperat că ar putea câștiga o tabletă, să fie excluși din concurs doar din simplul motiv că nu locuiesc în municipiu, și prin urmare, părinții lor nu au drept de vot pe raza acestuia. Elevii învață la unele din unitățile școlare din municipiu și apreciem că fiecăruia dintre ei trebuia să li se acorde șansă egală în competiția pentru câștigarea unei tablete.

În acest sens, cerem Primăriei Municipiului Botoșani să ne pună la dispoziție, prin intermediul viceprimarului PNL, Cătălina Lupașcu, și a consilierilor locali PNL, lista cu cei 37 de elevi care au fost eliminați fără a mai trece prin filtrul examinării. Noi, liberalii, vom oferi celor 37 de elevi câte o tabletă de ultimă generație pentru că suntem convinși că au fost conștiincioși și au învățat poezia „Luceafărul” și prin urmare, merită o recompensă similară cu cea de care vor beneficia candidații rămași în concursul municipalității.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani