Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Plan de reorganizare şi restructurare la Spitalul Judeţean Botoșani

Plan de reorganizare şi restructurare la Spitalul Judeţean Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Managerul Spitalului Judeţean Mavromati are sarcină la până la finalul acestei luni să vină cu un plan de reorganizare şi restructurare la nivelul unităţii spitaliceşti astfel încât spitalul să nu cheltuie mai mult decât produce.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, a precizat că va fi făcută o reorganizare a activităţii pe întreg spitalul, iar în ceea ce priveşte personalul i-a cerut managerului să găsească cele mai bune formule, care să nu implice însă disponibilizări.

Şeful CJ a mai spus că nu e normal ca 86% din veniturile spitalului să meargă pe plata salariilor.

Domnul Iliuţă trebuie să vină până la sfârşitul lunii ianuarie cu un plan de reorganizare a spitalului şi să nu aibă niciun leu cheltuit în plus decât produce în fiecare lună. Va pleca la Bucureşti pentru a primi viza de legalitate pe acest plan de reorganizare şi restructurare a Spitalului Judeţean şi după aceea vom implementa acest plan în interesul pacientului. E clar că orice restructurare are şi o parte de disponibilizări. Am discutat cu managerul să găsească cea mai corectă formulă. Să iasă la pensie persoanele care au acest drept ca să rămână persoanele care doresc să aibă o carieră în sistemul sanitar. Degeaba dăm noi 95 de miliarde acum dacă ei adună câte 10 miliarde datorii în fiecare lună. Nu putem merge mai departe. Trebuie să avem bani să mai cumpărăm aparatură. Nu este normal să dai 86% din venituri pe salarii, a declarat Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean, citat de stiri.botosani.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani