Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Patru tineri au ajuns la spital după o cursă nebună terminată în lanul de porumb

Patru tineri au ajuns la spital după o cursă nebună terminată în lanul de porumb

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Patru tineri au ajuns, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la spital după ce s-au răsturnat cu maşina. Unul dintre ei, din cauza şocului, a luat-o la fugă după accident fiind căutat de autorităţi zeci de minute.

Andrei G., de 24 de ani, se afla la volanul unui autoturism Renault şi mergea dinspre Botoşani spre Bucecea, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului a început să intre în derapaj şi apoi s-a răsturnat ajungând într-un lan de porumb.

Unul dintre pasageri, aflat pe bancheta din spate, a rămas încarcerat și a fost nevoie de intervenția echipajului de specialitate de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU).

Norocul său a fost că, exact în momentul accidentului, de la Dorohoi venea o ambulanță cu un pensionar, care a oprit la fața locului și până ce să-l elibereze pompierii, personalul de pe salvare a pregătit toate cele necesare pentru a-i acorda primul ajutor. În câteva minute au primit primul ajutor, iar apoi au ajuns pompierii şi alte echipaje de ambulanţă şi SMURD.

Accidentul a fost atât de violent încât o roată ajunsese la câțiva metri de mașină, o alta era sub autovehicul, iar turela era spartă complet. Ambele airbaguri din față s-au declanșat, iar mașina se afla cu față în direcția inversă celei ce deplasare.

Polițiștii au efectu măsurători pentru a stabili cauza producerii accidentului în condițiile în care cei aflați în mașină susțineau că nu știau ce s-a întâmplat fiindcă își butonau telefoanele.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani