Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Patru noi șefi de centre la DGASPC Botoșani. Vezi motivul schimbărilor

Patru noi șefi de centre la DGASPC Botoșani. Vezi motivul schimbărilor

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Patru șefi ai unor centre din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Botoșani și-au pierdut funcțiile de conducere, în locul acestora fiind deja numiți înlocuitori.

Dan Șlincu, directorul DGASPC a precizat că aceste înlocuiri au survenit ca urmare a modificărilor legislative cu privire la condițiile de studii pe care trebuie să le îndeplinească șefii centrelor rezidențiale de adulți. „Șefii de centre trebuie să fie licențiați în asistență socială, psihologie sau medicină. Ne pare rău că a trebuit să îi schimbăm pe cei patru, dar aceasta este situația", a declarat Șlincu.

La Centrul de la Dersca în locul Iulianei Modrean a fost numită Dana Molie, asistent social în cadrul DGASPC. La Centrul de la Stăuceni în locul lui Stelian Pleșca a fost numită Raluca Alexandru, la Centrul de la Leorda în locul lui Costache Nechita a fost numită Marinela Pavel, psiholog în cadrul DGASPC, iar la Centrul de la Adășeni nu a fost găsit un înlocuitor pentru Dănuț Câșlariu, până la găsirea unei persoane care să preia conducerea centrului acesta se va ocupa de coordonare, fără a primi însă indemnizație de conducere. Noii șefi ai acestor centre vor ocupa funcțiile ca interimari.

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani