Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Pasager decedat într-un autocar care a plecat din Botoșani

Pasager decedat într-un autocar care a plecat din Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un bărbat a murit vineri seara, la scurt timp după ce a coborât din autocarul care îl ducea spre casă. S-a întâmplat pe drumul european, în zona popasului de la Țâmboiești. Bărbatul venea de la Botoșani și se îndrepta către casă, spre București.

În autocar i s-a făcut rău, motiv pentru care șoferul a oprit în zona popasului Țâmboiești, pentru ca bărbatul să ia o gură de aer. Imediat ce a coborât el s-a prăbușit la pământ și a murit, iar echipajul medical care a ajuns la fața locului, alertat fiind de ceilalți călători, nu a mai putu face nimic pentru a-i salva viața, fiindu-i declarat decesul.

Potrivit Monitorul de Vrancea, la locul decesului au ajuns polițiștii care au făcut verificări pentru a stabilit identitatea bărbatului dar și împrejurările în care s-a produs decesul, discutând cu cei care au văzut ce s-a întâmplat. Potrivit oamenilor legii bărbatul avea 65 de ani, se numea Constantin M. și vizitase mănăstirile din nordul Moldovei împreună cu mai multe persoane.

După efectuarea cercetărilor, trupul neînsuflețit a fost ridicat de medicii de la Serviciul de Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor care au dus la deces. Sursa: monitorulvn.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani