Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Panică într-un cartier din Dorohoi! Țeavă de gaze ruptă cu mașina de un șofer neatent

Panică într-un cartier din Dorohoi! Țeavă de gaze ruptă cu mașina de un șofer neatent

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Pompierii dorohoieni au fost solicitați joi, 8 octombrie 2015, pentru a preveni un dezastru. Din primele detalii se pare că un șofer de autoutilitară a izbit o țeavă de gaz pe Aleea Primăverii din Dorohoi și exista pericolul de explozie.

La fața locului s-a deplasat o echipă din cadrul EON, un echipaj de Poliție din cadrul Biroului Rutier Dorohoi, un echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă și spumă și reprezentanți ai SVSU Dorohoi.

La fața locului pompierii au secționat țeava de gaz în mai multe locuri indicate de către echipa EON pentru a putea elibera autocamionul. Din primele cercetări se pare că Alexandru Ș., în vârstă de 56 de ani, din Iași, nu a observat că autoutilitara pe care o conducea era mai înaltă decât spațiul pe care-l permitea trecerea pe sub conducta de gaz. Acesta a acroșat conducta, care practic a fost smulsă de pe mai multe fațade ale blocurilor din zonă.

Din cauza acestui accident, avaria produsă la conducta de gaz a lăsat mai mulți cetățeni fără gaz metan. Conform reprezentanților EON sosiți la fața locului, va veni o echipă operaticvă de la Botoșani și va evalua situația apoi se va trece la remedierea cât mai urgentă. 

Sursa: DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani