Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Panică într-un bloc din Dorohoi: Proprietara transportată de urgență la spital cu arsuri | FOTO

Panică într-un bloc din Dorohoi: Proprietara transportată de urgență la spital cu arsuri | FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Pompierii dorohoieni au fost solicitați luni, 9 iulie 2018, în jurul orei 11:25, pentru a interveni pe strada Ștefan cel Mare din Dorohoi.

La locul indicat s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi. Pompierii sosiți la locul indicat au localizat și eliminat posibilitatea propagării incendiului la restul locuinței. La sosirea gărzii de intervenție, incendiul se manifesta în dormitorul unui apartament situat la etajul unu.

Florica A., în vârstă de 74 de ani, proprietara apartamentului, se afla acasă în momentul izbucnirii incendiului și, fiind imobilizată la pat, nu a reușit să prevină extinderea flăcărilor și nici să se ferească din calea acestora. Femeia a suferit arsuri pe aproximativ 30% din suprafața corpului.

„Am fost sesizați printr-un apel la numărul de urgență 112, pentru a interveni la stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament de la etajul unu al unui bloc de pe strada Ștefan cel Mare din Dorohoi. Ajunși la locul intervenției am constatat că incendiul se propaga în dormitor, cu posibilitate de extindere la întreg apartamentul. Totodată am identificat o femeie, proprietara apartamentului, care a fost scoasă de urgență de pompieri și predată echipajului de ambulanță din cadrul SJA. Intervenția s-a desfășurat fără probleme și au fost înlăturate toate pericolele și posibilitățile de reizbucnire a incendiului.”, a declarat pentru Dorohoi News, plt. adj. Laurențiu Grămescu, șef tură intervenție Detașamentul de Pompieri Dorohoi.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de poliție, un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, reprezentanți ai DelGaz și o ambulanță din cadrul SJA care a luat victima și a transportat-o de urgență la Spitalul Municipal Dorohoi. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurtcircuit electric produs la o priză electrică.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani