Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Panică într-un bloc din Dorohoi! Pompierii au evacuat mai multe persoane

Panică într-un bloc din Dorohoi! Pompierii au evacuat mai multe persoane

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Pompierii dorohoieni au fost solicitaţi vineri, 4 mai 2018, în jurul orei 12:00, pentru a interveni pe Bulavardul Victoriei din Dorohoi.

La locul indicat s-a deplasat o autospecială cu apă şi spumă, iar la sosirea gărzii de intervenție, au constatat faptul că dintr-un apartament situat la etajul trei ieșea un fum gros. Incendiul a fost observat de un vecin, care a sunat de urgență la 112 pentru a alerta autoritățile. Din cauza faptului că nimeni nu se afla în acel moment acasă, pompierii au intrat în dispozitiv și s-au pregătit pentru a interveni prin balconul locuinței.

Între timp, la fața locului, a sosit și bărbatul care locuia acolo, care a deschis ușa apartamentului pentru intervenția pompierilor. În momentul pătrunderii pompierilor militari în locuință au observat incendiul care se manifesta la o oală uitată pe foc.

Pompierii sosiți la locul indicat au înlăturat pericolul de incendiu și au evacuat nouă persoane din bloc pentru a evita intoxicarea acestora cu fum, apoi au evacuat fumul din apartament și de pe casa scării.

Autor: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani