Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Om de afaceri din județul Botoșani, mort în Pădurea Rediu, în timpul unei partide de amor!

Om de afaceri din județul Botoșani, mort în Pădurea Rediu, în timpul unei partide de amor!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un barbat, care si-ar fi dorit ca dimineata zilei de vineri sa o inceapa cum nu se putea mai bine, a murit in timp ce se afla in compania unei doamne, in Padurea Rediu.

Constantin C., in varsta 59 de ani, din satul Podriga, comuna Draguseni, judetul Botosani, ce detinea o firma de constructii ce-i poarta numele, a ramas vaduv de aproximativ un an de zile si de ceva vreme se iubea cu o femeie maritata.

Vineri dimineata, cei doi indragostiti au mers cu masina in Padurea Rediu, in apropiere de depozitul de lemne, de langa groapa de gunoi a orasului, cu gandul de a se iubi, fara a fi vazuti. La un moment dat, in timp ce incerca sa intretina relatii intime cu femeia, barbatul s-a simtit rau, suferind cel mai probabil un infarct. Femeia a sunat la 112 si a solicitat ajutor, la fata locului ajungand o ambulanta cu medic. Cadrele medicale au incercat sa-l resusciteze pe barbat, insa fara succes, fiind declarat mort. In padure au ajuns si politistii, dar si cumnatul barbatului, care nu a dorit sa ofere prea multe detalii, precizand doar ca o cunostea pe femeie.

Trupul barbatului a fost preluat de Medicina Legala, in vederea efectuarii necropsiei, in timp ce femeia a fost preluata de politisti si dusa la sectie pentru declaratii. Sursa: stiri.botosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani