Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ofertele de vacanță de la Agenția Panoramic Travel Botoșani - de unde cumperi vacanța anul acesta

Ofertele de vacanță de la Agenția Panoramic Travel Botoșani - de unde cumperi vacanța anul acesta

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Agentia Panoramic Travel, asigura servicii turistice complete, oferind pachete de vacante atat in tara cat si in strainatate, bilete de avion, business travel, si orice alt serviciu din domeniu.

Eforturile agentieii noastre sunt de dezvoltare continuua, numarul clientilor fiind dublat de la an la an. Suntem constienti ca o data ce crestem, nevoile turistilor nostril cresc si se inmultesc, asa ca suntem intr-un continuu proces de diversificare a serviciilor turistice oferite, astfel incat dumneavoastra sa beneficiate de o flexibilitate sporita in alegerea vacantelor mult dorite, si sa transformati vacanta in momente de neuitat, memorabile pentru intreaga familie, vizitand locuri noi, explorand noi orizonturi, pentru a va intoarce cum se spune „cu bateriile incarcate”, si totodata de a reveni cu incredere si in anii urmatori in agentia noastra.

Angajatii Panoramic Travel ofera clientilor nostri consiliere turistica in alegerea pachetelor de vacanta, in raport cu bugetul alocat, posibilitatea de a achita in rate sejurul si totodata oportunitatea de a beneficia de reduceri earlybooking de pana la 50%, oferte last minut precum si alte oferte speciale.

De exemplu, Panoramic Travel are oferta last minut in aceasta saptamana pe destinatia Grecia – Insula Thassos, cu preturi incepand de la 60 de Euro de persoana/sejur de 7 zile, cazare si transport cu autocarul din Bucuresti.

Studio Panorama (Golden Beach) 17 mai 60 euro/pers.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani