Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O tânără rănită în urma unui impact frontal între un TIR și o dubiță pe drumul Botoșani-Suceava

O tânără rănită în urma unui impact frontal între un TIR și o dubiță pe drumul Botoșani-Suceava

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Vineri dimineață, 11 aprilie 2014, o autoutilitară a fost puternic avariată după ce s-a izbit frontal într-un tir, la intrarea în localitatea Huțani. În urma impactului a rezultat accidentarea unei pasagere din dubiță, aceasta fiind transportată la spital.

Șoferul dubiței, în vârstă de 21 de ani, din Hunedoara, se deplasa dinspre Botoșani către Suceava, iar înainte de intrarea în Huțani, într-o zonă cu linie continuă s-a angajat în depășirea unui microbuz al muncitorilor care lucrează la reabilitarea drumului, și care staționa pe avarii.

Din sens opus venea un TIR, șoferul acestuia trăgând dreapta de volan când a văzut dubița, dar impactul dintre cele două mașini nu a mai putut fi evitat,  dubița intrând în plin în mastodont.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. Poliţiştii afirmă că vinovat de producerea accidentului este tânărul de 21 de ani ,care a efectuat o manevră neregulamentară de depăşire într-o zonă cu restricţie de viteză şi cu linie cuntinuă. Acesta este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani