Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
O bătrână și-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etajul al treilea al Spitalului Județean Botoșani

O bătrână și-a pus capăt zilelor aruncându-se de la etajul al treilea al Spitalului Județean Botoșani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

O femeie internată la Spitalul Județean s-a aruncat de la etajul al treilea al Spitalului Județean „Mavromati”. Nefericitul eveniment a avut loc în noaptea de sâmbătă (22 februarie 2020) spre duminică. Femeia, de 89 de ani, a fost internată, vineri, 21 februarie 2020 pe Secția Medicală II a spitalului SPitalului Județean, pentru o acutizare a afecțiunii respiratorii cronice.

La internare, spun cadrele medicale, pacienta era cooperantă, liniștită, iar evoluția postinternare a fost favorabilă, însă s-a trezit după miezul nopţii, a deschis unul din geamurile salonului, s-a urcat pe pervazul înalt, după care a plonjat în gol.

„Pacienta prezenta o dependență majoră. În ziua internării, pacienta nu a coborât din pat, fiindu-i acordate îngrijiri și tratamente la pat. În antecedente figura ca fiind în evidență cu diagnosticul dependență senilă, dar pe pe perioada internării nu a pus nicio problemă din punct de vedere psihiatric” a declarat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, pentru botosaninews.ro.

Cadrele medicale spun că, deși lumina a fost aprinsă toată noaptea în salon, cel mai probabil pacienta s-a dezorientat datorită vârstei, ea fiind cazată chiar lângă geam. Pacientele din salon au anunțat cadrele medicale. Impactul cu solul i-a fost, însă, fatal. La fața locului au ajuns și polițiștii criminaliști, care au deschis o anchetă.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani