Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Moment fără precedent la Dorohoi: Un al doilea pacient luat în aceeaşi zi de elicopterul SMURD

Moment fără precedent la Dorohoi: Un al doilea pacient luat în aceeaşi zi de elicopterul SMURD

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un bărbat din Văculeşti a fost transportat de urgență la Iași luni, 24 martie 2014, după ce a suferit un infarct miocardic acut. Gheorghe R., în vârstă de 81 de ani, din Văculeşti, este cel de-al doilea pacient transportat de urgenţă la Iași cu un elicopter SMURD după ce în jurul orei 15:10 un dorohoian a primit același „tratament”.

După ce medicii de la Spitalul Municipal Dorohoi au stabilit diagnosticul, s-a solicitat transferul la Iași, de unde a primit acceptul și s-a trimis către Dorohoi un elicopter SMURD pentru a-l transporta.

Din nou pompierii dorohoieni au fost solicitați pentru a asigura zona în care va ateriza elicopterul și anume suprafața Stadionului Municipal Dorohoi „1 Mai”. Aceștia s-au deplasat prompt la fața locului și au luat toate măsurile corespunzător procedurilor.

În jurul orei 17:10, Gheorghe R. a fost adus de la Spitalul Municipal Dorohoi de către o ambulanță, sub asistență medicală de specialitate și transferat în elicopterul SMURD. După efectuarea procedurilor de siguranță elicopterul a decolat în jurul orei 18:00.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani