Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
MOARTE CUMPLITĂ pentru doi motocicliști, pe un bulevard din Suceava!

MOARTE CUMPLITĂ pentru doi motocicliști, pe un bulevard din Suceava!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Două persoane au murit pe un bulevard din Suceava, după ce au fost implicate într-un accident de circulaţie, victimele, aflate pe o motocicletă, rămânând prinse sub roţile din spate ale unui autocar plin cu turişti ucrainieni, între care şi 20 de copii.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, accidentul de cirulaţie, soldat cu decesul a două persoane a avut loc pe un bulevard din municipiul Suceava, după ce un autocar în care se aflau 67 de pesoane, între care 20 de copii şi o motocicletă s-au cioncit.

În urma impactului, persoanele aflate pe motocicletă au rămas prinse sub roţile din spate ale autocarului, fiind extrase de echipajele de descercerare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava şi declarate decedate la faţa locului.

„La locul accidentului a intervenit Detaşamentul de Pompieri Suceava cu modulul SMURD – un echipaj de descarcerare grea, o descarcerare mică, o ambulanţă SMURD şi Serviciulul Judeţean de Ambulanţă Suceava cu o ambulanţă. Accidentul rutier a avut loc între un autocar şi o motocicletă. Au rezultat două victime, prinse sub rotile autocarului şi având leziuni incompatibile cu viaţa. În autocar se aflau 67 persoane, din care 20 copii. Toţi sunt de naţionalitate ucraineană şi nu au avut nevoie de monitorizare pe linie medicală” - a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Ionuţ Cobziuc.

În acest caz poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Suceava au declanşat o anchetă şi urmează să stabilescă cum s-a petrecut accidentul şi cine este vinovat de producerea acestuia.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani