Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Mesajul directorului executiv al Casei Județene de Pensii Botoșani adresat seniorilor noștri

Mesajul directorului executiv al Casei Județene de Pensii Botoșani adresat seniorilor noștri

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Ziua de 1 octombrie, desemnata din anul 1990 ca Zi internationala a persoanelor varstnice, este o zi speciala pentru noi toti, tineri si varstnici deopotriva, fiind un prilej pentru a ne arata respectul si recunostinta pentru persoanele de varsta a treia.

Desi adresam urarile in aceasta zi de 1 octombrie, respectul nostru se indreapta zi de zi catre seniorii nostri, cei a caror experienta de viata si intelepciune trebuie valorificate in continuare.

De aceea, preocuparile si toate eforturile noastre, a celor care ne desfasuram activitatea la Casa Judeteana de Pensii, au ca scop imbunatatirea standardului de viata al pensionarilor si o relationare cat mai buna in folosul acestora.

„Este in traditia poporului roman de a-i cinsti si respecta pe cei impovarati de ani pentru eforturile si realizarile lor. Batranii nostri, trecuti prin valtoarea vremurilor, ne ajuta sa intelegem mai bine lumea si adevaratele valori care ar trebui preluate si de tanara generatie de astazi”, declara directorul executiv al Casei Judetene de Pensii Botosani, Marius Constantin Budai.

In aceasta zi de sarbatoare, adresam tuturor pensionarilor, calde urari de sanatate, tinerete fara batranete, viata lunga si linistita alaturi de toti cei dragi.

Cu aleasa pretuire,
Colectivul Casei Judetene de Pensii Botosani

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani