Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Lacrimi de durere! Zeci de oameni l-au condus pe ultimul drum pe profesorul Cornel Stoica din Dorohoi - FOTO

Lacrimi de durere! Zeci de oameni l-au condus pe ultimul drum pe profesorul Cornel Stoica din Dorohoi - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Rude, colegi, prieteni, elevi dar şi simpli dorohoieni impresionaţi de tragedie l-au condus astăzi pe ultimul drum pe profesorul Stoica Silviu-Cornel. 

Corneliu-Silviu Stoica a fost profesor de Electronică şi Automatizare, la Liceul Tehnologic „Al. Vlahuţă” Şendriceni. Sicriul, cu trupul neînsufletit al profesorului, a fost depus până astăzi la capela Catedralei „Adormirea Maicii Domnului” din Dorohoi.

Dispariția lui a produs șoc în mediul învățământului local, dar și județean!

Familia și apropiații i-au adus un ultim omagiu profesorului decedat, găsit fără suflare, căzut în fața garajului său din strada Poștei din Dorohoi. Dorohoienii au vrut să îşi prezinte omagiile celui care a fost profesorului Stoica Silviu-Cornel.

După o slujbă religioasă ţinută de un sobor de preoţi, cortegiul funerar a pornit în jurul prânzului către Cimitirul din Dorohoi unde profesorul Stoica Cornel îşi va dormi somnul de veci.

Reamintim faptul că luni, 23 februarie 2015, la prima oră locatarii unui bloc de pe strada Poștei au apelat numărul de urgenţă 112, pentru a solicita prezenţa unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Dorohoi, deoarece proprietarului unui garaj care se pregătea să plece cu maşina s-a prăbuşit pe suprafaţa betonată din faţa garajului.

Așa va rămâne în conștiința noastră, ca un părinte, soț, coleg, profefor fără cusur, stimatul profesor Stoica Silviu-Cornel! Dumnezeu să-l ierte!”.

Sursa: DorohoiNews.ro

[gallery link="file" orderby="title"]


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani