Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
La un pas de tragedie. Un copac căzut a blocat traficul spre comuna Roma

La un pas de tragedie. Un copac căzut a blocat traficul spre comuna Roma

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Furtuna care a traversat judeţul Botoșani vineri după-amiază a doborât un copac pe DJ29, iar circulaţia maşinilor spre comuna Roma a fost blocată mai multe minute.

Incidentul a avut loc în jurul orei 17:00, la aproximativ un kilometru de comuna Roma, acolo unde vântul puternic a doborât un copac de pe marginea drumului, acesta căzând pe carosabil, iar circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri. În cădere copacul nu a acroşat niciun autoturism, astfel că nu s-au înregistrat victime.

Vineri, vremea a fost la extreme

După ce în prima parte a zilei aerul a fost irespirabil, Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri după-amiază, o avertizare Cod Galben pentru sud-vestul județului, inclusiv localitățile Săveni, Leorda, Vorona, Flămânzi, Gorbănești, mun. Botoșani, anunțând că se vor semnala grindină, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua și aspect de vijelie, cantități de apă ce vor atinge și depăși 20..25 l/mp. Avertizarea este în vigoare până la ora 17.30. Revenind ulterior cu un anunț privind Codulul Galben care a fost prelungit până la ora 20.00 și vizează nord-vestul județului, inclusiv localitățile Darabani, Dumeni, Dorohoi și zona delimitată de localitățile Ripiceni, Mihălășeni, Dângeni și Trușești.

Autor: ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani