Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Incendiu puternic la Ibănești! Zeci de kilograme de plante furajere distruse

Incendiu puternic la Ibănești! Zeci de kilograme de plante furajere distruse

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Pompierii dorohoieni au fost solicitaţi duminică, 25 martie 2018, în jurul orei 9:00, pentru a interveni în comuna Ibănești.

Incendiul a fost observat de proprietari, care au sunat imediat la numărul de urgență 112, anunțând autoritățile. La locul indicat s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi.

La sosirea gărzii de intervenție, incendiul se manifesta la podul unui adăpost de animale în care se aflau circa 1000 de kilograme de plante furajere. Pompierii sosiți la locul indicat au localizat incendiul și au intervenit imediat pentru stingerea acestuia, focarul fiind stins în limitele găsite de aceștia.

Animalele aflate în adăpost au fost scoase de proprietari până la sosirea pompierilor, fapt pentru care s-au înregistrat doar pagube materiale. În urma incendiului a fost afectată aproximativ jumătate din cantitatea de plante furajere, pereții adăpostului și circa 20 mp din acoperiș. Pompierii militari au reușit să prevină extinderea focarului la restul adăpostului și la casa de locuit care se afla la o distanță de aproximativ 3 metri de adăpost. Cauza probabilă a producerii incendiului este în curs de stabilire.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani