Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Găsit înghețat după ce a adormit lângă porcul pe care se pregătea să îl taie

Găsit înghețat după ce a adormit lângă porcul pe care se pregătea să îl taie

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Un bărbat de 25 de ani din Flămânzi, Botoșani, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a adormit lângă porcul pe care voia să-l taie.

Întâmplare nefericită pentru un bărbat din județul Botoșani. Acesta a fost găsit aproape îngheţat de rude lângă cocina porcului pe care se pregătea să îl taie. Doar că, probabil din cauza consumului de alcool, acesta a adormit și a fost gpsit aproape înghețat, scrie Monitorul de Botoașni.

Pacientul a fost transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalul Judeţean unde a fost învelit cu o pătură specială care să-i crească temperatura corpului cu un grad pe oră.

Cazul vine la doar câteva zile după ce un alt bărbat a ajuns la spital în hipotermie. În vârstă de 59 de ani, din Corni, acesta a zăcut ore bune într-un şanţ, iar atunci când a fost preluat de cadrele medicale avea temperatura corpului de doar puţin peste 23 de grade.

Cadrele medicale de la Unitatea de Primiri Urgenţe au precizat că nu-şi aduc aminte un alt an în care să vi avut atât de multe cazuri de persoane ajunse la ele în hipotermie. Sursa: libertatea.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani