Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
FOC PUS INTENŢIONAT – Un dorohoian s-a trezit cu mașina incendiată în parcarea din fața blocului

FOC PUS INTENŢIONAT – Un dorohoian s-a trezit cu mașina incendiată în parcarea din fața blocului

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

Pompierii dorohoieni au fost solicitaţi în dimineața zilei de joi, 11 ianuarie 2018, în jurul orei 2:35, pentru a interveni la stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat într-o parcare din Dorohoi.

La locul intervenţiei s-a deplasat o autospecială cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi. Pompierii au intervenit prompt pentru localizarea şi stingerea incendiului izbucnit la un autoturism Volkswagen Golf, staționat în parcarea de pe Bulevardul Victoriei, dintre stomatologie și Biseria „Sf. Vineri”. La sosirea gărzii de intervenție incendiul se manifesta la partea din spate a autoturismului, cu posibilitate de propagare la întregul autoturism.

„La fața locului s-a deplasat o autospecială cu apă și spumă de capacitate mare și s-a intervenit prompt pentru a limita pagubele produse de incendiu. Cauza producerii incendiului este folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.”, a declarat pentru Dorohoi News, Sorin Barbacariu, lt. col. Sorin Barbacariu, comandantul Detașamentului de Pompieri Dorohoi.

Incendiul a fost anunțat de o persoană care se afla în acea zonă și a observat flăcările. Pagubele au fost minore datorită intervenției prompte a pompierilor dorohoieni. Cazul a fost preluat de polițiști.

Sursa: DorohoiNews.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani