Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
 Explozie într-un bloc din Botoșani. Doi polițiști care negociau cu proprietarul au fost răniți

Explozie într-un bloc din Botoșani. Doi polițiști care negociau cu proprietarul au fost răniți

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Local

O explozie a avut loc într-un bloc din Botoșani. Din primele informații, un bărbat care ar fi vrut să se sinucidă s-ar fi aruncat în aer cu o butelie.

Bărbatul și-a pierdut viața, iar doi polițiști au fost răniți în timp ce negociau cu acesta. La spital au mai ajuns cinci persoane, locatari ai blocului, care au suferit atacuri de panică.

Polițiștii au arsuri de gradul doi și sunt în stare stabilă, a spus Dorina Lupu, purtător de cuvânt al ISU Botoșani.

Aceasta a precizat că, din primele informații, un bărbat de 54 de ani și-a anunțat intenția de a se sinucide. „Inițial a furnizat date false privind locaţia în care se află, după care poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au încercat să ia legătura cu persoana respectivă. În momentul în care poliţiştii încercau să discute cu această persoană s-a produs explozia”, a mai spus Dorina Lupu.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ISU care au intervenit pentru stingerea incendiului. Nu a fost afectată structura blocului, iar locatarii care au fost evacuați temporar se pot întoarce acasă, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani, scrie digi24.ro.

Proprietarul apartamentului în care a explodat butelia a fost găsit mort în locuinţa situată la parterul blocului. În urma deflagraţiei, geamurile şi uşile celorlalte apartamente au fost distruse. Vecinii spun că bărbatul ameninţa încă de ieri să ce sinucide, spunându-le că a luat pastile. Oamenii au sunat la 112, au venit poliţiştii și botoşăneanul s-a potolit, însă astăzi a sunat chiar el la 112, spunându-le oamenilor legii că o să arunce în aer locuinţa.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Local: Alte articole din Botosani